Sagt av medlemmar och deltagare på våra event, kurser och seminarier

Vi gör regelbundet undersökningar och utvärderingar på alla event vi gör. Detta innebär att vi får hundratals kommentarer om våra konferenser, kurser och seminarium. Här har vi samlat en del av dem. 

Monika Dagberg

Head of E-com @ Granngården

"Professionellt genomfört av samtliga deltagare. Aktuellt ämne och mycket intressant och relevant innehåll på webinariet. Lagom djup och mycket fakta".

Anna Kings

CRM Specialist @ Afound (H&M-gruppen)

"Jättebra information, Åhléns delade verkligen vad dom gör/gjort på ett tydligt vis. Jätteproffsigt genomfört, bra kvalité på webinar och supernöjd överlag!"

Lotta Andén

Sales & Marketing Coordinator @ Resurs Bank

"Det här webinariet uppfyllde mer än mina förväntningar. Bra gäster som interagera, de förklarade ingående och med exempel, de hade samma upplevelser och vi fick därmed upprepat viktiga faktorer. En bra moderator som lät diskussioner hålla igång även om varje gäst hade sin tid till förfogande."

Anna Agerhall

Marknadsansvarig @ WFI AB

"Väldigt proffsigt genomfört och intressant ämne. Det låg också på en lagom djup nivå, många gånger tycker det blir för mycket bara på ytan men detta var lite mer än så vilket jag uppskattade."

Anders Jacobson

Marketing Communications Manager Northern Europe @ Getinge

"Bra blandning av praktisk information och teoretisk. Tycker ofta det saknas en mer hands-on approach och att det ofta blir lite mer svepande. Djupdykningar som dessa, i den mån de är möjliga är mycket intressanta. Hellre smalt och djupt än brett och svepande. Mer webinars som detta."

”It was really nice meeting and interacting with people in the industry and the setup really helped spur great conversations!”

“Precis vad jag behövde där jag är just nu! Matnyttigt och inspirerande från första till sista punkt!”

”Spännande ämne, trevliga människor, god mat och kul nätverkande.”

"Ett av de bästa frukostseminarium jag varit på. Mycket intressant och relevant information. Väldigt konkret med bra exempel. Toppen!”

"En bra mix av kunskap och inspiration, verklighet och framtid"

"Mycket välarrangerat, hög nivå på allt"

"Mycket bra mix, och bra nivå på föreläsarna. Uppskattar när man blir inspirerad av både teoretiker och cases från verkliga världen"

”Tack för en väldigt bra konferens! Vi var många från IF och även några från Danmark och Norge. Vi var alla imponerade och många tyckte konferensen höll absolut toppklass i kvalitet.”

"Matnyttig" kunskap. Beräkningssystem för kundvärdet känns mycket användbart. Något konkret att ta med hem och direkt kunna applicera på kundstocken!"

"Staffan är ju en otroligt bra föreläsare som gav oss bra verktyg och verkligen lärde ut en pusselbit jag efterfrågat mycket länge."

"Spot-on vad jag var ute efter. Ha möjligheten att ta fram siffror som inte går att ifrågasätta. Staffan var väldigt bra, raka och tydliga svar på våra frågor."

"Många talare inspirerade och gav bra exempel på vilka utmaningar de ställdes inför i sina yrkesroller."

”Höll rakt igenom hög kvalitet och relevans utifrån temat. Inspirerande och bra talare med mycket bra och matigt innehåll. Tror faktiskt att jag aldrig varit på ett heldagsseminarie tidigare som genomgående var så intressant och givande. Och jag har varit på en hel del...”

"Just want to say big thanks for the amazingly organiezed Google Analytics Conference. It was great and valuable insights were shared. Especially from the company cases."

"Google Analytics Conference var ett toppen event! Blir bara bättre och bättre varje år!"

”Mycket som var intressant på Consumer Insight Summit gällande trender och liknande, mycket var inspirerande.”

"Första gången på Customer Loyalty Conference för min del men absolut inte den sista. Jag var otorligt nöjd med både föreläsare, moderator och service. Över förväntan, vilket är det bästa betyget jag kan ge."

"Customer Loyalty var ett jättebra event, bra innehåll och kunniga talare. Väldigt inbjudande om man jämför med andra seminarier, tänker då främst på att det var enkelt att tycka till."

"Det var en toppenkonferens - många intressanta talare och nya möten, tack."

”Väldigt bra, givande, praktiska exempel som man verkligen kan "ta med sig hem."

"Det var väldigt relevant innehåll och bra talare! Jag kommer tillbaka! =)"

"Tack för en mycket bra arrangerad Google Analytics kurs. Läraren var fantastisk! Väldigt pedagogisk, genuint intresserad och mycket bra på att sammanfatta och återkoppla för bästa möjliga läroprocess. Jag är supernöjd!!"

Camilla Cramner

crm & loyalty expert, loyalty factory

"Att utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är oerhört värdefullt för mig. De har en stor och bra medlemsbas och är duktiga på att nå rätt målgrupp vilket gör att eventen alltid har spännande deltagare från namnkunniga företag. Wednesday Relations har skapat en oerhört stark community inom CRM, CX och lojalitet och det är ett sant nöje att få vara del av deras utbildningsplattform och community."

Mariola Knapik

Head of Carrier Operations and A2P Messaging, Tele2 AB

"Certified Social Media Manager spände hela vägen från strategi till genomförande och från målgruppsanalyser till kanalval. Utbildningen gav mig många bra tips hur man ska arbeta med tekniken och digitala verktyg. Det väckte mitt intresse att fortsätta vidareutveckla mig inom området."

Maria Green

crm-ansvarig, preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Real Time Web Analytics