Digitalt öppet hus - Våra utbildningar

Välkommen att ta del av ett informationswebinar, där vi presenterar en del av våra utbildningar. Under webinaret berättar våra lärare och tidigare deltagare om aktuella ämnen och utbildningar. Webinaret är uppdelat i tre olika spår, beroende på ämnesområde; Sociala Medier, CRM & Customer Experience och Marketing Automation. 

Nedan finner du de olika spåren. Varsågod att lyssna och kanske även sprida vidare till någon du tror skulle vara intresserad av någon av utbildningarna. 

Kolla in alla våra utbildningar här. 

Har du några frågor eller funderingar?
Varmt välkommen att kontakta oss på:

Sociala Medier

CRM & Customer Experience

Marketing Automation

Camilla Cramner

crm & loyalty expert, loyalty factory

"Att utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är oerhört värdefullt för mig. De har en stor och bra medlemsbas och är duktiga på att nå rätt målgrupp vilket gör att eventen alltid har spännande deltagare från namnkunniga företag. Wednesday Relations har skapat en oerhört stark community inom CRM, CX och lojalitet och det är ett sant nöje att få vara del av deras utbildningsplattform och community."

Mariola Knapik

Head of Carrier Operations and A2P Messaging, Tele2 AB

"Certified Social Media Manager spände hela vägen från strategi till genomförande och från målgruppsanalyser till kanalval. Utbildningen gav mig många bra tips hur man ska arbeta med tekniken och digitala verktyg. Det väckte mitt intresse att fortsätta vidareutveckla mig inom området."

Maria Green

crm-ansvarig, preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Real Time Web Analytics