Digitalt öppet hus - Våra utbildningar

Välkommen att ta del av ett informationswebinar, där vi presenterar en del av våra utbildningar. Under webinaret berättar våra lärare och tidigare deltagare om aktuella ämnen och utbildningar. Webinaret är uppdelat i tre olika spår, beroende på ämnesområde; Sociala Medier, CRM & Customer Experience och Marketing Automation. 

Nedan finner du de olika spåren. Varsågod att lyssna och kanske även sprida vidare till någon du tror skulle vara intresserad av någon av utbildningarna. 

Kolla in alla våra utbildningar här. 

Har du några frågor eller funderingar?
Varmt välkommen att kontakta:

Sociala Medier

CRM & Customer Experience

Marketing Automation

Maria Green

CRM ansvarig, Preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Gabriella Elias

CUSTOMER EXPERIENCE SPECIALIST, SKANDIA

”Var på en mycket inspirerande kurs om kundresor (alltså hur man förbättrar kundupplevelsen genom kultur, arbetssätt, processer, mindset etc.). Kommer tillbaka till Skandia med förnyad energi och motiverad att fortsatt driva CX framåt!”

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics