Sagt av tidigare deltagare

Daniel Sundqvist

CRM-specialist, Kronans Apotek

"Utbildningen var helt avgörande för att jag skulle lyckas byta inriktning på karriären. Den hårda konkurrensen på arbetsmarknaden idag kräver att man har ett kvitto på den kompetens som efterfrågas. Tack vare utbildningen lärde jag mig tillräckligt mycket för att vara konkurrenskraftig på arbetsmarknaden."

Läs hela intervjun med Daniel här.

Elin Åberg

CRM-projektledare, Värmlandstrafik

"Främst tar jag med mig otroligt mycket kunskap. Dels en grundläggande förståelse för alla begrepp samt hur de hänger ihop, dels en djupare förståelse för lojalitetsarbetet. Jag tar även med mig praktiska verktyg och handfasta tips som kommer driva kollektivtrafikens CRM-arbete framåt. Sist men inte minst tar jag med mig massa energi och inspiration."

Daniel Baudin Lundström

Ledarskap- och interimkonsult, Baudin media ab

"Givet mängden av "aha-upplevelser" genom utbildningen, de konkreta verktygen/tipsen och vikten av ämnet hos de flesta bolag anser jag att alla som har någon form av marknadsansvar bör snegla på den här utbildningen. Som nybörjare på området fick jag en rejäl kunskapspåfyllning."

Jenny Laine

Projektledare CRM & Marketing Automation, Länförsäkringar Bergslagen

"Utbildningen har gett mig en tydlig bild av vad CRM är, hur man kan jobba med CRM, vilka delar som ingår och hur allt hänger ihop. Jag har fått med mig hur viktigt det är att koppla CRM-arbetet till affärsmålen i företaget. Jag rekommenderar alla som behöver en grundläggande förståelse för CRM, oavsett vilket ”ben” man kommer ifrån sedan tidigare – tex analys, teknik eller kommunikation, att gå denna utbildning."

Christina Åberg

Key Account manager, projektledare, crm-strateg

"Jag brinner för kundutveckling och har jobbat till och från med CRM och kundlojalitet i många år. Eftersom det är en snabb utveckling inom CRM och det gäller att hänga med, ville jag ta tillfället att uppdatera mig. Utbildningen innehöll väldigt många bra case och föreläsningar med det senaste inom CRM-Management. Proffsigt och engagerat upplägg och ledning av Wednesday Relations. Det var även toppen att få nätverka och utbyta erfarenheter under grupparbeten med de andra deltagarna."

Ellenor Lennarth

VD, Tollor AB

"Jag rekommenderar alla som vill utveckla sitt kundlojalitetsarbete att INTE missa Certified CRM & Loyalty Manager. Oavsett bransch eller tekniska förutsättningar finns det mycket att vinna på att få en helhetsbild av hur man utvecklar lönsamma kundrelationer. Camilla Cramner leder effektivt utbildningen och tillsammans med olika gästföreläsare och teamövningar får man på ett unikt sätt både strategiskt helhetsperspektiv, en verktygslåda och operativt testköra olika arbetssätt och metoder. Jag är överväldigad över hur mycket man lär sig och kan börja applicera på en gång när man går utbildningen."

tidigare deltagare

"Det som är viktigt att förstå är att utbildningen ger dig nya verktyg som du kan jobba med direkt efter genomförd utbildningsdag och du behöver inte genomgå hela utbildningen för att göra stora förändringar (förbättringar) i det dagliga jobbet med CRM eller kundlojalitet."

Paulina Westberg

CHEF medlemsservice, JUSEK/Akavia

”Under utbildningen har jag insett att vi måste förnya och tydliggöra vårt arbetssätt kring kundlojalitet. Redan innan utbildningen var slut höll jag en presentation för vår styrelse där jag presenterade min idé som de godkände och de var mycket nöjda och imponerade över vårt nya arbetssätt.“

tidigare deltagare

"Trots att jag arbetat under många år i branschen och samlat på mig många erfarenheter och kunskap inom olika områden som rör CRM arbetet, så fanns det i alla omgångar nya vinklar där det kändes som att man fick ett nytt 'know how' vilket var en förhoppning som också infriades."

Maria Green

CRM ANSVARIG, PREEM

”En heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Petra Locher

CRM STRATEG, VÄSTTRAFIK

"Utbildningen var mycket bra och har givit mig en bred kunskap om CRM i dess alla former, trender och vad som driver utvecklingen inom området. Men också konkreta verktyg för att komma vidare, bl. a. de fyra pelarna."

Linda Johansson

HEAD OF CRM, SVENSKA SPEL

"Utbildningen ligger i framkant och Camilla tog tidigt upp nya begrepp såsom CVM (Customer Value Management), ett begrepp som används av större företag som arbetar data och kunddrivet. Redan efter första tillfället ändrade jag namn på vår organisation från att heta CRM till CVM. CVM beskriver bättre vår resa, vad vi gör nu och ska göra i framtiden."

tidigare deltagare

"Då jag jobbat ett par år med just CRM och Lojalitet, kändes det väldigt bra att få en ny genomgång av mekanismerna som driver lojalitet. Med utbildningen fick jag en väldigt bra och trygg genomgång av alla nya trender samt en bra förklaring på vanliga förkortningar och många nya verktyg som går att direkt applicera på det daliga arbetet.

Ulrica Lindemann

CRM Strategist, SEB KORT

"Den här utbildningen har gjort det tydligt för mig vad vi måste jobba vidare med för att komma framåt med CRM arbetet. Vi har även fått massa verktyg att jobba med och konkreta exempel på hur vi ska arbeta"

tidigare deltagare

"En rakt igenom bra utbildning som ger handfasta exempel och modeller för hur man kan ta sitt arbete med kundlivscykeln och ökad kundlojalitet till nya höjder. Erfarenhetsutbytet med övriga deltagare i gruppen har också varit en positiv faktor genom hela utbildningen trots det helt igenom digitala upplägget."

Camilla Cramner

crm & loyalty expert, loyalty factory

"Att utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är oerhört värdefullt för mig. De har en stor och bra medlemsbas och är duktiga på att nå rätt målgrupp vilket gör att eventen alltid har spännande deltagare från namnkunniga företag. Wednesday Relations har skapat en oerhört stark community inom CRM, CX och lojalitet och det är ett sant nöje att få vara del av deras utbildningsplattform och community."

Mariola Knapik

Head of Carrier Operations and A2P Messaging, Tele2 AB

"Certified Social Media Manager spände hela vägen från strategi till genomförande och från målgruppsanalyser till kanalval. Utbildningen gav mig många bra tips hur man ska arbeta med tekniken och digitala verktyg. Det väckte mitt intresse att fortsätta vidareutveckla mig inom området."

Maria Green

crm-ansvarig, preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Real Time Web Analytics