Sagt av tidigare deltagare

Tina Trostén

MARKETING AUTOMATION SPECIALIST, MÄLARENERGI

"Jag valde att anmäla mig till utbildningen eftersom Mälarenergi just nu befinner sig på en förändringsresa mot att bli ännu mer kundfokuserade och konkurrenskraftiga. Utbildningen kändes väldigt relevant för oss i det förändringsarbete vi gör där jag ansvarar för att implementera datadriven marknadsföring och Marketing Automation som strategi inom koncernen. Jag rekommenderar utbildningen till alla som är intresserade av att arbeta mer datadrivet och är nyfikna på vad Marketing Automation kan göra för deras organisation."

Tidigare deltagare

CHEF DIGITAL MARKNADSFÖRING, SVENSKT MEDIEBOLAG

"Utbildningen var väldigt heltäckande och gav en ordentlig överflygning över Marketing Automation som område. Jag har högre kunskap om begrepp, funktioner, hur saker hänger ihop och hur andra företag har gått tillväga. Jag fick dessutom mycket kunskap från de andra kursdeltagarna om hur de jobbar på sina företag. Jag rekommenderar kursen till alla som funderar på klivet att automatisera sina kommunikationsflöden mot kunder, eller som vill förbättra sin kundresa. "

Katarina Björkman

kommunikatör, stockholm exergi

"Utbildningen har givit mig handfasta råd för hur min organisation bör arbeta med Marketing Automation. Tips på way of working, bygga flöden, optimera, analysera och rapportera. Mycket operativ utbildning jämfört med annan MA utbildning som jag har deltagit på."

tidigare deltagare

Utbildningen är utformad för de som försöker utvecklas i karriären eller lära sig nya färdigheter genom att förstå hur man utformar och implementerar marknadsföringskampanjer via olika automatiseringsplattformar. Utbildningen lär också ut hur du ska förstå och tänka på hur Marketing Automation system fungerar och hur man skall utveckla och implementera dessa, likgiltig för vilken plattform du väljer att investera i och använda."

tidigare deltagare

"Engagerad ledning och föreläsare som fick mig att bli ännu mer intresserad av ämnet. Utbildningen fick mig också att inse vidden av att starta Marketing Automation i organisation. Jag har fått en mer realistisk bild av det och kan gå in och leda samtal kring det på hemmaplan, viktigt!"

Tidigare deltagare

"Utbildningen gav en bra inblick kring samtliga moment inom Marketing Automation. Intressant var också dragningen kring olika Marketing Automation plattformar och vad man ska tänka på när ett system köps in."

tidigare deltagare

"Jag är en entreprenör som vill lära mig mer om MA via Email och Content marknadsföring och jag hamnade på rätt plats. Den här utbildningen har gjort att jag kommer att kunna utnyttja kraften i den nya tekniken med MA för att driva merförsäljning i mitt företag."

Tina Trostén

marketing automation specialist, mälarenergi

"Utbildningen hade helt rätt timing för oss. Resan mot att arbeta med Marketing Automation som strategi spänner över många områden och jag fick svar på många av de frågeställningar vi just stod inför alltifrån teknik och system till arbetssätt, processer och införande. Jag tar med mig mycket material och en gedigen utbildning som jag redan har haft användning av. Den gav också en bekräftelse att vi gör mycket bra saker på min avdelning och att vi har gjort helt rätt i att börja med strategi, mål och affärsbehov snarare än i tekniken."

tidigare deltagare

"Marketing Automation, Email och Content Marketing är tre av de viktigaste färdigheterna jag bör ha för att utvecklas i den nya marketing världen. Jag tycker jag lärde mycket om allt detta; Mäta, testa och optimera ständigt! Program för automatisering av marknadsföring och kampanjer kommer aldrig att bli perfekta. Förlora aldrig rädslan för att experimentera med nya sätt att hitta ditt budskap och göra ny kampanjer. Att be om kund feedback, använda A / B-test, studera din kundresa, är alla fantastiska sätt att få en förståelse för vad som fungerar bäst och alltid fortsätta förbättra. Keep it up!"

tidigare deltagare

"Jag lärde mig generera och vårda mina leads under hela kundresan, samtidigt som jag placerar rätt system för att stödja, automatisera och optimera mitt företag under vägen. Äntligen kan jag förstå alla terminologier och processer som är involverade i Marketing Automation system och e-postmarknadsföring, så att jag kan använda dessa i min kompetensutveckling och automatisera mitt företag som ett proffs!"

Maria Green

CRM ansvarig, Preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Gabriella Elias

CUSTOMER EXPERIENCE SPECIALIST, SKANDIA

”Var på en mycket inspirerande kurs om kundresor (alltså hur man förbättrar kundupplevelsen genom kultur, arbetssätt, processer, mindset etc.). Kommer tillbaka till Skandia med förnyad energi och motiverad att fortsatt driva CX framåt!”

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics