Informationswebinar: Certified Social Media Manager

10 december 2019 anordnade Wednesday Relations tillsammans med huvudlärare Daniel Erkstam ett informationswebinar om utbildningen Certified Social Media Manager. Är du nyfiken på utbildningen och vill veta mer om varje utbildningsdag? Se den inspelade versionen av webinaret nedan. 

Nästa startdatum för utbildningen är 22 januari 2020. Det finns ett fåtal platser kvar. Se mer om utbildningen i sin helhet på denna sida.  Har du frågor eller vill anmäla dig, maila till

Maria Green

CRM ansvarig, Preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Gabriella Elias

CUSTOMER EXPERIENCE SPECIALIST, SKANDIA

”Var på en mycket inspirerande kurs om kundresor (alltså hur man förbättrar kundupplevelsen genom kultur, arbetssätt, processer, mindset etc.). Kommer tillbaka till Skandia med förnyad energi och motiverad att fortsatt driva CX framåt!”

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics