Informationswebinar: Certified Social Media Manager

10 december 2019 anordnade Wednesday Relations tillsammans med huvudlärare Daniel Erkstam ett informationswebinar om utbildningen Certified Social Media Manager. Är du nyfiken på utbildningen och vill veta mer om varje utbildningsdag? Se den inspelade versionen av webinaret nedan. 

Nästa startdatum för utbildningen är 22 januari 2020. Det finns ett fåtal platser kvar. Se mer om utbildningen i sin helhet på denna sida.  Har du frågor eller vill anmäla dig, maila till

Camilla Cramner

crm & loyalty expert, loyalty factory

"Att utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är oerhört värdefullt för mig. De har en stor och bra medlemsbas och är duktiga på att nå rätt målgrupp vilket gör att eventen alltid har spännande deltagare från namnkunniga företag. Wednesday Relations har skapat en oerhört stark community inom CRM, CX och lojalitet och det är ett sant nöje att få vara del av deras utbildningsplattform och community."

Mariola Knapik

Head of Carrier Operations and A2P Messaging, Tele2 AB

"Certified Social Media Manager spände hela vägen från strategi till genomförande och från målgruppsanalyser till kanalval. Utbildningen gav mig många bra tips hur man ska arbeta med tekniken och digitala verktyg. Det väckte mitt intresse att fortsätta vidareutveckla mig inom området."

Maria Green

crm-ansvarig, preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Real Time Web Analytics