Henrik Jarl

MARKETING COMMUNICATIONS MANAGER, HÖGANÄS AB

"Jag rekommenderar alla som jobbar med Sociala Medier idag att gå utbildningen, oavsett om du själv sitter i verktygen eller är beställare. Nyttan ligger i all kunskap och insikt som utbildningen ger. Efter utbildningen har vi t.ex. gjort ett par tester med Account-Based Marketing i sociala kanaler. Väldigt bra för att bygga awareness och något vi kommer fortsätta testa. Jag har blivit en bättre beställare och köpare. Jag kan snabbare avgöra i vilken riktning vi ska gå genom de breda kunskaparna om sociala kanaler som utbildningen givit."

Nathalie Ahnemark Levin

Kommunikations- och marknadsansvarig, Sveriges Farmaceuter

"Utbildningen Certified Social Media Manager var superbra! Jag har redan stor användning för det jag lärt mig genom utbildningen i min yrkesvardag, allt ifrån att skapa bra innehåll till att analysera resultat. Jag är glad att jag valde en utbildning från just Wednesday Relations. Utbildningen var välanordnad och Wednesday Relations är mycket tillmötesgående och serviceinriktade."

Tord Karlsson

VD, Svensk Telepsykiatri AB

"Från utbildningen tar jag med mig en ökad medvetenhet om möjligheter, planering, verktyg och kravställande mot externa leverantörer. Framförallt tar jag med mig en idé till en digital strategi baserat på det jag lärt mig under utbildningen. Jag planerar nu att lansera ett aktivt arbete med vår hemsida (Psykonline.se), SEO, annonskampanjer och vår närvaro på Instagram, Facebook och LinkedIn."

Mariola Knapik

Head of Carrier Operations and A2P Messaging at Tele2 AB

"Utbildningen passade både mig som är ganska ny på området och de som ville fördjupa sina kommunikationskunskaper. Den skapade en djupare förståelse för sociala medier, hur man arbetar i sociala medier och vad man måste tänka på. Den gav en bra bild på bredden i mediet och att det kräver inte bara målgruppsanalyser, utan även ständiga anpassningar för att nå ut på bästa sätt. Utbildningen spände hela vägen från strategi till genomförande och från målgruppsanalyser till kanalval. Det var många bra tips hur man ska arbeta med tekniken och digitala verktyg."

Anna-Maria Wremp

Communications Officer, SLU Future Food

"Jag anmälde mig till utbildningen för att jag ville ”boosta” mina kunskaper inom digital kommunikation. Jag ville ta ett helhetsgrepp över de digitala kommunikationsverktygen. Jag hade först tänkt plocka olika kurser inom Marknadföring på Facebook/Instagram, Google Analytics och Google ads, men såg sedan att den här utbildningen innehöll allt det som jag sökte. Det kändes också mer intressant att läsa en sammanhängande kurs istället för flera och plocka in allt under samma tak för att hitta synergi mellan de olika delarna. Dessutom fick jag en del annat ”på köpet” som har varit värdefullt, men som jag inte hade prioriterat att gå enskilda kurser i, såsom Influencer Marketing."

Birgit Breinhölder

MARketing technologist, 5 HIGH INNOVATIONS AB

"Jag tar med mig en bred kompetens och vet nu vilka kanaler och områden vårt företag ska satsa på och hur. För den dagliga hanteringen och en enklare rapportering känner jag mig tillräckligt kunnig nu efter utbildningen. Du som har ett behov och vilja att sköta det mer proffsigt, strategiskt och vill få in den där ”röda tråden” från varumärket till den sociala kommunikationen bör gå den här utbildningen."

Anonym deltagare

"Upplägget var bra, att det var 5 heldagar med ca 2 veckor mellan varje tillfälle. Då fick man tid att reflektera och testa kunskaperna i praktiken på jobbet och sedan ta med sig frågorna till nästa gång om det hade dykt upp några."

anonym deltagare

"Lagom tempo och relevant innehåll. Jag uppskattade att det fanns tid för diskussion och frågor."

anonym deltagare

"Jag tycker att utbildningen täckte de delar som jag hade förväntat mig. Informationen om kursen stämde överens med vad som levererades."

Camilla Cramner

crm & loyalty expert, loyalty factory

"Att utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är oerhört värdefullt för mig. De har en stor och bra medlemsbas och är duktiga på att nå rätt målgrupp vilket gör att eventen alltid har spännande deltagare från namnkunniga företag. Wednesday Relations har skapat en oerhört stark community inom CRM, CX och lojalitet och det är ett sant nöje att få vara del av deras utbildningsplattform och community."

Mariola Knapik

Head of Carrier Operations and A2P Messaging, Tele2 AB

"Certified Social Media Manager spände hela vägen från strategi till genomförande och från målgruppsanalyser till kanalval. Utbildningen gav mig många bra tips hur man ska arbeta med tekniken och digitala verktyg. Det väckte mitt intresse att fortsätta vidareutveckla mig inom området."

Maria Green

crm-ansvarig, preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Real Time Web Analytics