Framgångsrik mätning av varumärke och kundupplevelser - kombinera hjärna och hjärta

Att mäta och förmedla kundupplevelsen på ett relevant och agerbart sätt är ofta utmanande, och det är lätt att arbetet stannar vid en rad KPI:er som inte visar vägen framåt. Genom att säkerställa att både det rationella (hjärna) och emotionella (hjärta) finns på plats i mätning av varumärke och kundupplevelsen ökar möjligheterna att lyckas.

Oavsett om din organisation precis har börjat mäta kundupplevelsen, eller om ni strävar efter att ta nästa kliv, ger Nepas CX-experter under detta webinarium värdefulla råd och inspiration kring hur ni gör ert CX-program mer framgångsrikt.

  • Hur man skapar en kundupplevelsemätning som driver förändring.
  • Hur säkerställer vi att kundupplevelsen mäts på rätt sätt och att det finns en koppling mellan kundupplevelse, kundbeteende och finansiella effekter?
  • Hur fångar vi de emotionella aspekterna av kundupplevelsen?

Språk: SVE
Tid: 45 min

Maria Green

CRM ansvarig, Preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Gabriella Elias

CUSTOMER EXPERIENCE SPECIALIST, SKANDIA

”Var på en mycket inspirerande kurs om kundresor (alltså hur man förbättrar kundupplevelsen genom kultur, arbetssätt, processer, mindset etc.). Kommer tillbaka till Skandia med förnyad energi och motiverad att fortsatt driva CX framåt!”

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics