Influencer Marketing - Case Silja Line

18 juni 2018

Att företag samarbetar med influencers är större än någonsin och trenden ser bara ut att växa. Men hur väljer egentligen en influencer sina samarbetspartners och hur ser strategin ut för ett års långt samarbete där hela familjen och ens vänner ska inkluderas? På årets upplaga av Social Media Marketing Day kommer bland annat en av Sveriges största influencers Paula Uribe dela med sig av sina erfarenheter och tankar. 

2017 ville Silja Line, som är ett etablerat kryssningsföretag med stark målgrupp bland nöjeskryssningsresenärer samt lasttrafik, växa inom en specifik målgrupp. Under konferensen går Paula tillsammans med Felicia Östman från LOPPIgruppen igenom hur de samarbetade med Silja Line för att nå målet att växa inom familjesegmentet och bli "top of mind" för familjekryssningar. 

Se en del av resultatet nedan och hör desto mer om strategierna bakom den 29 augusti på Social Media Marketing Day.

Presskontakt

Mats Gustafsson

(+46)8 - 642 21 90

Email

Ladda ner högupplösta logotyper

Åsa Liljeqvist Cramér

Nordic Online Sales Manager, Vattenfall

”Som deltagare på Wednesday Executive fick jag både ett stort värde av intressanta föredrag med olika företagscase inklusive konkreta exempel, och av nätverkandet med andra beslutsfattare inom CRM och kundarbete. En riktigt bra dag.”

Emelie Hallberg

Marketing coordinator, Itero Business Solutions

"Tack för en mycket bra arrangerad kurs. Läraren var fantastisk! Väldigt pedagogisk, genuint intresserad och mycket bra på att sammanfatta och återkoppla för bästa möjliga läroprocess. Jag är supernöjd!!"

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics