Wednesday Relations har uppdaterat sin personuppgiftspolicy

24 maj 2018

Wednesday Relations respekterar din integritet

Samt rätten att ha kontroll över dina personuppgifter. Som ni säkert redan vet så träder den nya dataskyddsförordningen (GDPR) i kraft den 25 maj 2018. I och med detta vill vi upplysa dig om att vi har uppdaterat vår personuppgiftspolicy där du kan läsa om hur vi sparar och använder våra medlemmars personliga information samt vilka rättigheter du som medlem har.

För att ta del av information om Wednesday Relations personuppgiftshantering eller om du har frågor är du välkommen att besöka vår websida eller kontakta oss på:

wednesdayrelations.org/allmänna-villkor#policy
Tel: +46 (0)8-642 21 90
E-post:

Presskontakt

Mats Gustafsson

(+46)8 - 642 21 90

Email

Ladda ner högupplösta logotyper

Åsa Liljeqvist Cramér

Nordic Online Sales Manager, Vattenfall

”Som deltagare på Wednesday Executive fick jag både ett stort värde av intressanta föredrag med olika företagscase inklusive konkreta exempel, och av nätverkandet med andra beslutsfattare inom CRM och kundarbete. En riktigt bra dag.”

Emelie Hallberg

Marketing coordinator, Itero Business Solutions

"Tack för en mycket bra arrangerad kurs. Läraren var fantastisk! Väldigt pedagogisk, genuint intresserad och mycket bra på att sammanfatta och återkoppla för bästa möjliga läroprocess. Jag är supernöjd!!"

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics