Wednesday Relations har uppdaterat sin personuppgiftspolicy

24 maj 2018

Wednesday Relations respekterar din integritet

Samt rätten att ha kontroll över dina personuppgifter. Som ni säkert redan vet så träder den nya dataskyddsförordningen (GDPR) i kraft den 25 maj 2018. I och med detta vill vi upplysa dig om att vi har uppdaterat vår personuppgiftspolicy där du kan läsa om hur vi sparar och använder våra medlemmars personliga information samt vilka rättigheter du som medlem har.

För att ta del av information om Wednesday Relations personuppgiftshantering eller om du har frågor är du välkommen att besöka vår websida eller kontakta oss på:

wednesdayrelations.org/allmänna-villkor#policy
Tel: +46 (0)8-642 21 90
E-post:

Presskontakt

Mats Gustafsson

(+46)8 - 642 21 90

Email

Camilla Cramner

crm & loyalty expert, loyalty factory

"Att utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är oerhört värdefullt för mig. De har en stor och bra medlemsbas och är duktiga på att nå rätt målgrupp vilket gör att eventen alltid har spännande deltagare från namnkunniga företag. Wednesday Relations har skapat en oerhört stark community inom CRM, CX och lojalitet och det är ett sant nöje att få vara del av deras utbildningsplattform och community."

Mariola Knapik

Head of Carrier Operations and A2P Messaging, Tele2 AB

"Certified Social Media Manager spände hela vägen från strategi till genomförande och från målgruppsanalyser till kanalval. Utbildningen gav mig många bra tips hur man ska arbeta med tekniken och digitala verktyg. Det väckte mitt intresse att fortsätta vidareutveckla mig inom området."

Maria Green

crm-ansvarig, preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Real Time Web Analytics