Wednesday Podcast

23 januari 2023

Välkommen till Wednesday Relations pod!

I den här podden intervjuar vi branschexperter för att lära oss mer om CRM, CX och Marketing Automation och digital marknadsföring generellt.

Målet med podden är att öka kunskapen inom branschen samt dela intressanta samtal med några av Sveriges bästa aktörer.

Avsnitt:

#1 | Utmaningar och möjligheter med Marketing Automation
I detta avsnitt gör vi en en djupdykning i Marketing Automations många utmaningar och möjligheter samt diskuterar framtiden för området.

Medverkar i detta avsnitt: Annika Grumert Klang | VD | Oculos ■  Zacharias Elinder | Marketing Automation Manager | eBerry by Nordic Choice Hotels ■ Therese Mattisson | Commercial Team Manager | Bonnier News

Podden finns även tillgänglig på Spotify!

Presskontakt

Mats Gustafsson

(+46)8 - 642 21 90

Email

Camilla Cramner

crm & loyalty expert, loyalty factory

"Att utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är oerhört värdefullt för mig. De har en stor och bra medlemsbas och är duktiga på att nå rätt målgrupp vilket gör att eventen alltid har spännande deltagare från namnkunniga företag. Wednesday Relations har skapat en oerhört stark community inom CRM, CX och lojalitet och det är ett sant nöje att få vara del av deras utbildningsplattform och community."

Mariola Knapik

Head of Carrier Operations and A2P Messaging, Tele2 AB

"Certified Social Media Manager spände hela vägen från strategi till genomförande och från målgruppsanalyser till kanalval. Utbildningen gav mig många bra tips hur man ska arbeta med tekniken och digitala verktyg. Det väckte mitt intresse att fortsätta vidareutveckla mig inom området."

Maria Green

crm-ansvarig, preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Real Time Web Analytics