Om Wednesday Relations
Home of Customer Obsession. 
Bli medlem kostnadsfritt

Om Wednesday Relations


Read about us in English here

Wednesday Relations är en plattform för kompetensutveckling. Vi utvecklar medarbetare och organisationer i det senaste inom Marketing, Customer Experience, CRM, Sociala medier och e-commerce. Vi arrangerar kostnadsfria events, konferenser, utbildningar, skräddarsydda kurser och konsultförmedling för att du ska få inspiration och den senaste kunskapen. Våra aktiviteter arrangeras i Sverige och merparten hålls online och på engelska för att nå en bred målgrupp.

Wednesday Relations grundades 2002 av Mats Gustafsson, som fortfarande är VD. Syftet är att hjälpa företag och organisationer att utveckla sitt marknads- och kundarbete för att öka värdet för företaget och kunden. Med ett personligt kostnadsfritt medlemskap erbjuder vi en plattform för att utveckla dig i din yrkesroll och ditt företags marknads- och kundarbete. 

Majoriteten av Wednesday Relations 20 000 medlemmar är beslutsfattare. Genom att ingå i vårt nätverk får du möta andra inom Marketing, Customer Experience, CRM, Sociala medier och e-commerce. Du får ta del av erfarenheter och kunskaper från experter och företag från en mängd olika branscher.

Om du vill hålla dig uppdaterad, utveckla din kompetens och investera i framtiden – bli medlem nu!

Vår grunddevis: Att utnyttja kund- och kundrelaterad information för att öka kundens upplevda värde och samtidigt öka företagets lönsamhet.

Tre värdefulla funktioner på sajten

Eventkalender - De hetaste eventen inom marknadsföring, Customer Experience, CRM och Sociala medier. En del events är kostnadsfria att delta i för dig som medlem!

Kunskapscenter - Kunskapsmaterial från Wednesday Relations och från våra partners i form av White Papers, filmer, intervjuer och podcasts.

Annonsering - För dig som vill få nya leads, träffa våra medlemmar och ha seminarium, Executive Events, konferenser tillsammans med oss. Eller bjuda in våra medlemmar till ditt event och sprida kunskapsmaterial. Vi accepterar endast, för våra medlemmar, relevanta ämnen.

Lite statistik:

Affärsmöjligheter för företag

Hitta nya affärer och generera leads.

För dig som har produkter och tjänster till våra målgrupper inom marketing, Customer Experience, CRM, sociala medier och e-commerce kan vi erbjuda möjligheter att generera leads och få nya affärskontakter genom bland annat:

Jackie Kothbauer

"Mats Gustafsson har med Wednesday Relations skapat en unik institution inom svensk marknadsföring. Med oavbruten entusiasm, stor fingertoppskänsla och uthållighet har han gett Sverige bättre marknadsförare.

Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Mats Gustafsson har i Wednesday Relations byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det"

Johan Hopstadius

Global Head of Marketing på Datscha

"Mats is the driving force behind the very successful Wednesday Relations. I got the opportunity to speak at one of their seminars on Marketing ROI and It is always a delight to speak at wellorganized events and Wednesday Relations is one of the best."

Wednesday Relations AB är ett dotterbolag till Community Labs AB, som startar, driver och utvecklar bolag och nätverk inom Customer Experience, CRM, Marknasföring och Sociala medier. Läs mer om Community Labs

Camilla Cramner

crm & loyalty expert, loyalty factory

"Att utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är oerhört värdefullt för mig. De har en stor och bra medlemsbas och är duktiga på att nå rätt målgrupp vilket gör att eventen alltid har spännande deltagare från namnkunniga företag. Wednesday Relations har skapat en oerhört stark community inom CRM, CX och lojalitet och det är ett sant nöje att få vara del av deras utbildningsplattform och community."

Mariola Knapik

Head of Carrier Operations and A2P Messaging, Tele2 AB

"Certified Social Media Manager spände hela vägen från strategi till genomförande och från målgruppsanalyser till kanalval. Utbildningen gav mig många bra tips hur man ska arbeta med tekniken och digitala verktyg. Det väckte mitt intresse att fortsätta vidareutveckla mig inom området."

Maria Green

crm-ansvarig, preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Real Time Web Analytics