Community Labs AB är ett holdingbolag som startar äger och utvecklar företag, nätverk och moderna användarföreningar. Vi har lång erfarenhet av att utveckla företag, organistioner och nätverk. Community Labs AB äger, driver och utevcklar följande företag / Varumärken.

Wednesday Relations - Home of Customer Obsession. Bli medlem kostnadsfritt och få inbjudningar till event och kunskap.

Digital Days - Ett paraply av event som fokuserar på digitala affärer och kommunikation. De flesta aktiviteterna är kostnadsfria för dig som deltagare.

Diskutera affärsideer eller investeringsmöjligheter

Vill du diskutera affärsideer och eller investeringsmöjligheter inom Marknadsföring, Försäljning, Digitala affärer eller CRM så kontaktar du Mats Gustafsson på eller telefon: +46 70 531 88 32.

Mats Gustafsson - Omtyckt moderator och föreläsare

Mats är grundare av Wednesday Relations - Home of Customer Obsession. Mats är en mycket omtyckt moderator och föreläsare på konferenser och seminarier. Förutom att vara moderator/föresläsare hjälper Mats gärna till att utveckla både program och upplägg för ditt event. 

Sagt om Mats Gustafsson som moderator och föreläsare

Emma Toral

Eventansvarig, Entreprenörsveckan

"Tusen tack för din medverkan under Entreprenörsveckan! Tack för en fantastiskt bra föreläsning, tack för din kunskap och tack för alla dina kloka tips som våra besökare fick ta del av! Jag vet att många blev inspirerade av din föreläsning och kunskap och att de fångades av din personlighet. Strålande!"

Emma Grundberg

CEO and Founder, Grundlig Communication

"Som medlem av Wednesday Relations har jag som konferensdeltagare imponerats av Mats förmåga att med lätt hand och stor ämneskunskap leda konferenser med marknads, sälj- och CRM fokus. Som moderator är han dynamisk, välförberedd och skapar god stämning, vilket gör både föreläsare och publik bekväma."

Inger Ekestubbe

CRM chef, avanza bank

"Mats är en mycket engagerad och erfaren moderator. Han brukar skapa en bra stämning och se till så det finns en röd tråd i konferenserna. Mats ställer oftast initierade frågor till föredragshållarna och bjuder på sig själv på scen. Han är helt enkelt en mycket bra moderator!"

Sigrid Reijnst

Marknadsprojektledare Branding, Evry AB

”Vi anlitade Mats som moderator på vår årliga kundkonferens Insight STHLM 2015. Vi är mycket nöjda med Mats insats och det visade sig även i utvärderingen där Mats fick högsta betyg.”

Sagt om Wednesday Relations

Johan Hopstadius

Head of Marketing, Datscha Sverige

"Mats is the driving force behind the very successful Wednesday Relations. I got the opportunity to speak at one of their seminars on Marketing ROI and It is always a delight to speak at wellorganized events and Wednesday Relations is one of the best."

Jackie Kothbauer

Författare och Social Medieexpert

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Mats Gustafsson har i Wednesday Relations byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Maria Green

CRM ansvarig, Preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Gabriella Elias

CUSTOMER EXPERIENCE SPECIALIST, SKANDIA

”Var på en mycket inspirerande kurs om kundresor (alltså hur man förbättrar kundupplevelsen genom kultur, arbetssätt, processer, mindset etc.). Kommer tillbaka till Skandia med förnyad energi och motiverad att fortsatt driva CX framåt!”

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics