Lediga jobb

Här hittar du lediga tjänster inom branschen.

- Marketing Manager till oss på Wednesday Relations

Som Marketing Manager kommer du ansvara för all vår marknadsföring och kommunikation. Läs mer här

- Event Coordinator till oss på Wednesday Relations

Som Event Coordinator kommer du ansvara för leverans av Wednesday Webinars, Wednesday Executive Round Table, utbildningar m.m. Läs mer här

Söker du LIA eller praktikplats? Vi kan ofta erbjuda praktikplats inom eventproduktion, marknadsföring och sälj.  för frågor och ansökan.

Maria Green

CRM ansvarig, Preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Gabriella Elias

CUSTOMER EXPERIENCE SPECIALIST, SKANDIA

”Var på en mycket inspirerande kurs om kundresor (alltså hur man förbättrar kundupplevelsen genom kultur, arbetssätt, processer, mindset etc.). Kommer tillbaka till Skandia med förnyad energi och motiverad att fortsatt driva CX framåt!”

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics