FAQ om våra certifieringsutbildningar

Certifieringsprovet skickas ut digitalt till dig efter sista utbildningsdagen. Du väljer själv om du vill genomföra hela provet direkt eller om du vill dela upp det. Du har 2 veckor på dig att skicka in svaren och därmed möjlighet att lägga upp tiden så som det passar dig bäst. Därefter rättar läraren samtliga prov och skickar tillbaka resultat med lärorika kommentarer till dina svar. Om du blivit godkänd kommer du även i samband med resultatet få ditt certifikat. Har du inte blivit godkänd finns möjlighet till att göra om certifieringsprovet.

Certifieringen är ett bevis på att du har genomfört en heltäckande utbildning och förvärvat viktig kunskap inom ett aktuellt ämne. Det är ett kvitto som visar upp din kompetens som du kan använda i din framtida karriärutveckling. Certifieringen är också ett stort värde för din nuvarande arbetsgivare då du kan använda din kompetensutveckling genom att omvandla kunskap från utbildningen i praktiken på arbetsplatsen.

Efter varje utbildningsdag får du som deltagare exklusiv tillgång till presentationen och allt annat material som läraren går igenom. Mellan varje utbildningstillfälle är du alltid välkommen att höra av dig till oss eller till läraren och ställa frågor. Efter avslutad utbildning ingår du automatiskt i vårt Alumni-nätverk tillsammans med alla tidigare deltagare där du blir inbjuden till träffar där du kan nätverka och diskutera med oss, läraren och andra personer som är verksamma i samma bransch.

På våra certifieringsutbildningar kan du avboka din plats senast 60 dagar innan första utbildningsdagen. Får du förhinder kan du överlåta din plats till en kollega eller byta till nästkommande utbildningsstart om det finns platser kvar.

Får du förhinder och därmed inte kan delta på en av utbildningsdagarna kommer du kunna ta del av utbildningsdagen ändå. Kan du inte vara med fysiskt på plats men ändå har möjlighet att vara delaktig kan du istället vara med på live-länk och ta del av dagen på annan ort. Kan du inte delta under dagen alls kan vi ordna med en inspelad version som du får ta del av i efterhand. Utöver det får du alltid materialet utskickat till dig efter varje utbildningsdag, vilket ger dig möjlighet att läsa in dig på så vis i efterhand också.

Vi är så glada över att vi har många deltagare som reser från olika städer i landet. För att underlätta resandet något erbjuder vi alla som har sin arbetsplats mer än 200 km från Stockholm en reserabatt på alla våra certifieringsutbildningar. för mer information om reserabatten för just din utbilning.

Om det inte just nu finns utrymme för en längre certifieringsutbildning har vi många alternativ på endagsutbildningar inom ämnena. Vi har många duktiga lärare i vårt nätverk som håller i våra populära endagsutbildningar inom Marknadsföring, Customer Experience, CRM och Sociala medier. Kika in alla våra utbildningar här.

Du är alltid välkommen att kontakta oss för generella frågor på info@wednesdayrelations.org eller ringa oss på 08-642 21 90. Har du frågor om utbildningarna kan du kontakta vår utbildningsansvariga Klara på klara.sernemyr@wednesdayrelations.org. Mer information hittar du här.

Maria Green

CRM ansvarig, Preem

”Certified CRM & Loyalty Manager är en heltäckande utbildning inom CRM med ett trevligt upplägg och grymma föreläsare. På kort tid kom jag till insikter som annars skulle tagit mig åratal”

Mariola Knapik

Head of Carrier Operations and A2P Messaging, Tele2 AB

"Certified Social Media Manager spände hela vägen från strategi till genomförande och från målgruppsanalyser till kanalval. Utbildningen gav mig många bra tips hur man ska arbeta med tekniken och digitala verktyg. Det väckte mitt intresse att fortsätta vidareutveckla mig inom området."

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics