Wednesday Academy

Välkommen till Wednesday Academy, Sveriges ledande arrangörer av kurser, utbildningar och ERFA-grupper inom marknadsföring, CRM & CX. Vårt mål är att du som arbetar inom dessa områden här ska hitta de senaste ämnena, kunskapen, inspirationen och möjligheten att nätverka med andra i liknande position som du. 
Vi skräddarsyr även samtliga kurser, ERFA-grupper och event för era behov.

ERFA
Kurs
Kurs
Kurs
Kurs
Utbildning
Kurs
Kurs
Kurs
Kurs
Kurs
Kurs
Kurs
Kurs
ERFA

Åsa Liljeqvist Cramér

Nordic Online Sales Manager, Vattenfall

”Som deltagare på Wednesday Executive fick jag både ett stort värde av intressanta föredrag med olika företagscase inklusive konkreta exempel, och av nätverkandet med andra beslutsfattare inom CRM och kundarbete. En riktigt bra dag.”

Emelie Hallberg

Marketing coordinator, Itero Business Solutions

"Tack för en mycket bra arrangerad kurs. Läraren var fantastisk! Väldigt pedagogisk, genuint intresserad och mycket bra på att sammanfatta och återkoppla för bästa möjliga läroprocess. Jag är supernöjd!!"

Jackie Kothbauer

FÖRFATTARE OCH SOCIAL MEDIEEXPERT

"Att få utbilda och föreläsa hos Wednesday Relations är en kvalitetsmarkör som jag sätter stort värde på. Det bygger mitt personliga varumärke. Det ger mig värdefulla kontakter och en snabb återkoppling på nya koncept och idéer. Wednesday Relations har byggt en av Sveriges viktigaste arenor för kompetensutveckling. Det är ett nöje att få bidra till det."

Real Time Web Analytics